Notice: Undefined index: ru in /home/latviadarts/public_html/locale.php on line 40

Notice: Undefined index: in /home/latviadarts/public_html/locale.php on line 52
Latvian Darts Organisation |
loader
2018-08-26
Saulkrastu kauss Saulkrastu kauss

Saulkrastu kauss

Sacensību jaunumi, LDO jaunumi
4.un 5.augustā 11.reizi tika aizvadītas Saulkrastu kausa izcīņas sacensības. Šogad sporta centrā viens ar otru, kā arī lielo karstumu cīnījās 75 sportisti no Latvijas, Igaunijas un Lietuvas, ieskaitot visus Latvijas izlases dalībniekus. 

4.un 5.augustā 11.reizi tika aizvadītas Saulkrastu kausa izcīņas sacensības. Šogad sporta centrā viens ar otru, kā arī lielo karstumu cīnījās 75 sportisti no Latvijas, Igaunijas un Lietuvas, ieskaitot visus Latvijas izlases dalībniekus. Vienīgais latviešu profesionālis Madars Razma nopietnu pretestību piedzīvoja tikai pusfinālā pret Rihardu Tomašicki (SK Kuorsova). Finālā Madars ar graujošu rezultātu 5:0 pieveica savu novadnieku Kristapu Mickus. Trešo vietu dalīja Uldis Zeitmanis (ŠMSK Asās adatas) un Laimonis Naglis (SK Kuorsova). Dāmām ceturto reizi Saulkrastu kausu savā īpašumā ieguva Zeltīte Strade (SK Kuorsova), šoreiz finālā ar 5:3 pieveicot Andu Seimani (BDK „Lūsis”). Trešajā vietā Avelīna Lāce (ŠMK Vecpiebalga) un Sarmīte Laventjeva (BAMS). Par jauniešu turnīra uzvarētāju kļuva Ralfs Laumanis. Otrajā dienā pāru sacensībās nepārspēti palika Aivars Šutka un Laimonis Naglis, finālā pārliecinoši ar 4:1 pieveicot igauņus Andres Paal/Raido Kruusvee. Dāmām pie otrās uzvaras tika Zeltīte Strade, kura kopā ar Mariju Ružāni pieveica Kristīni Zaķīti un Sarmīti Lavrentjevu.
Sacensības tika organizētas pateicoties PA „Saulkrastu kultūras un sporta centrs” un SK „Izaicinājums” sadarbībai. Paldies par darbu un atbalstu šo organizāciju pārstāvjiem. Pateicamies par materiālo atbalstu vietējiem uzņēmējiem – veikaliem „Birze” un „Baltais veikals”.

Article archive
Next tournament
26
OCT
2024