Notice: Undefined index: ru in /home/latviadarts/public_html/locale.php on line 40

Notice: Undefined index: in /home/latviadarts/public_html/locale.php on line 52
Latvian Darts Organisation |
loader
2019-08-28
WDF Pasaules Kausā rekordliels dalībnieku skaits WDF Pasaules Kausā rekordliels dalībnieku skaits

WDF Pasaules Kausā rekordliels dalībnieku skaits

LDO jaunumi, Citi jaunumi
Pasaules Darts federācija ir nopublicējusi WDF Pasaules kausa 2019 sacensību grafiku. Precīzāka informācija būs pieejama pēc izložu veikšanas. Šīs būs lielākās līdz šim Pasaules Kausa sacensības un tajās piedalīsies 54 kungu komandas, 48 dāmu komandas un 20 jauniešu komandas jeb 488 spēlētāji.

Latvijas izlasi pārstāvēs:

Kungu komanda - Žanis Buklovskis (Asās Adatas), Kristaps Mickus (ŠMK Priekule), Laimonis Naglis (SK Kuorsova), Aigars Strēlis (ŠMK Priekule).

Dāmu komanda - Kristīne Mickus (ŠMK Priekule), Anda Seimane (BDK Lūsis), Zeltīte Strade (SK Kuorsova), Marija Ružāne (SK Kuorsova)

Komandas menedžeris - Reno Roga (LDO valdes priekšsēdētājs)

Latvijas izlases delegācija deviņu cilvēku sastāvā uz sacensībām dosies jau 5. oktobrī un plāno Rumānijā ierasties 6. oktobrī.

Pirmdienā 7. oktobrī notiks oficiālā sacensību atklāšana.

Otrdienā 8. oktobrī notiks kungu individuālās, dāmu pāru spēles līdz pusfināliem ieskaitot un jauniešu miksēto pāru apakšgrupu spēles.

Trešdienā 9. oktobrī notiks dāmu individuālās, meiteņu individuālās un zēnu pāru spēles līdz pusfināliem ieskaitot, kā arī kungu komandu apakšgrupu spēles un pirmās izslēgšanas spēļu kārtas mači.

Ceturtdienā 10. oktobrī notiks kungu pāru, zēnu individuālās un meiteņu pāru sacensības līdz pusfināliem ieskaitot, kā arī dāmu komandu apakšgrupu spēles un pirmās izslēgšanas spēļu kārtas mači.

Piektdienā 11. oktobrī tiks izspēlētas kungu un dāmu komandu , kā arī jauniešu miksēto pāru izslēgšanas spēles līdz pusfināliem ieskaitot. Tāpat tiks izspēlētas piecas fināla spēles - jauniešu miksētiem pāriem, zēnu, meiteņu, kungu un dāmu pāru fināli.

Sestdienā 12. oktobrī tiks izspēlēti atlikušie fināli - meiteņu, zēnu, dāmu un kungu individuālie fināli, tad dāmu komandu un kungu komandu fināli. Savukārt vakarā notiks sacensību noslēguma ceremonija.

Savukārt mājup Latvijas izlase plāno doties 13. oktobrī un ieradīsies Latvijā 14. oktobrī.

Tāpat šīs sacensības pirmo reizi notiks uz 64 mērķiem, kā arī būs pieejami 8 iesildīšanās mērķi.

Visas sacensību dienas Rumānijas Darts federācijas mājas lapā tiks translētas tiešraides no atsevišķām spēlēm.

Tāpat visām spēlēm no visiem 64 mērķiem būs iespējams sekot DartConnect translāciju lapā tv.dartconnect.com (https://dartconnect.com/)

Organizatori arī sola ka no septembra būs pieejama speciāli šim turnīram veidota mājas lapa https://worldcupdarts2019.com/

Vēlam mūsu izlasēm veiksmīgus startus un sasniegt augstākos rezultātus.

Article archive
Next tournament
26
OCT
2024