Notice: Undefined index: ru in /home/latviadarts/public_html/locale.php on line 40

Notice: Undefined index: in /home/latviadarts/public_html/locale.php on line 52
Latvian Darts Organisation |
loader
2019-08-14
Šautriņu mešanas sezona turpinās Priekulē 24.-25. augustā! Šautriņu mešanas sezona turpinās Priekulē 24.-25. augustā!

Šautriņu mešanas sezona turpinās Priekulē 24.-25. augustā!

LDO jaunumi, Sacensību jaunumi
Augusta pēdējās brīvdienās – 24. un 25. augustā – aicinām piedalīties MEGOGO Latvijas šautriņu mešanas reitinga sezonas sacensībās „Priekules kauss 2019”, kuru organizē Priekules novada pašvaldība un šautriņu mešanas klubs „Priekule, sadarbībā ar Latvijas Darts organizāciju. Sacensības norisināsies Priekules daudzfunkcionālajā sporta hallē, Aizputes ielā 1.

Ir atlikušas mazāk par divām nedēļām, lai sameklētu pa vasaras atvaļinājumu laiku nobēdzinātās šautriņas, notrauktu putekļus no treniņu mērķa un sagatavotos MEGOGO Latvijas šautriņu mešanas reitinga sezonas turpinājumam. Sezonas turpinājums būs spraigs un ar sacensībām piepildīts. „Priekules kauss 2019” kā reizi būs piemērots, lai atkal sajustu sacensību garšu, jo sacensības norisināsies divu dienu garumā.

24. augustā norisināsies individuālās sacensības jauniešu, junioru, dāmu un kungu konkurencē, savukārt 25. augustā tiek organizēts pāru turnīrs dāmu un kungu konkurencē.

Aicinām turpināt gāzt sacensību apmeklētības rekordus un piedalītes gan regulāros Latvijas šautriņu turnīru apmeklētāji, gan jaunus spēlētāji, kuri ar šautriņu sportu ir iepazinušies nesen. Sacensību formāts nodrošina to, ka divu dienu laikā izspēlēties varēs visi. Individuālo sacensību pirmajā fāzē tiks organizēts grupu izspēles turnīrs, pēc kura tiks organizētas izslēgšanas spēles, savukārt tie, kas nebūs kvalificējušies izslēgšanas spēlēm, tiks aicināti izspēlēt gandarījuma „301 double-in, double-out” turnīru. Arī pāru turnīrs sākotnēji tiks organizēts grupās, no kurām labākās komandas kvalificēsies izslēgšanas spēlēm.

Atgādinām, ka mūs turpina atbalstīt sponsors MEGOGO, kas piedāvā vērtīgas balvas sacensību uzvarētājiem. Priekules kausā turpināsim translēt gan atsevišķas grupu, gan izslēgšanas spēles LDO Facebook lapā tiešraidē.

Sacensībām reģistrēties var Latvijas Darts organizācijas mājaslapā sadaļā "Sacensības". Šeit arī ir pieejams nolikums ar sīkāku noteikumu un citu detaļu izklāstu.

Jebkādu jautājumu gadījumā par turnīra norisi, aicinām sazināties ar sacensību galveno tiesnesi Artūru Bauzi pa tālruni 26556098 vai e-pastā info@smkpriekule.lv

Novēlam visiem veiksmīgu gatavošanos sacensībām un uz tikšanos Priekulē!

Article archive
Next tournament
26
OCT
2024