Notice: Undefined index: ru in /home/latviadarts/public_html/locale.php on line 40

Notice: Undefined index: in /home/latviadarts/public_html/locale.php on line 52
Latvian Darts Organisation |
loader
2018-12-05
Izsludināta ierosinājumu iesniegšana 2019. gada sezonas nolikumu izmaiņām Izsludināta ierosinājumu iesniegšana 2019. gada sezonas nolikumu izmaiņām

Izsludināta ierosinājumu iesniegšana 2019. gada sezonas nolikumu izmaiņām

LDO jaunumi
Latvijas Darts Organizācija gatavojoties jaunajai 2019. gada šautriņu mešanas sezonai izsludina ierosinājumu iesniegšanu nolikumu izmaiņām. Šī sezona parādīja, ka virknē nolikumu izdodas veidot dažādas interpretācijas. Lai sakārtotu šo jautājumu gaidām no ikviena ieteikumus nolikumu un noteikumu izmaiņām.

Kā pirmie tiks izskatīti sekojoši nolikumi:

  • Licencēšanās noteikumi
  • Latvijas reitinga noteikumi
  • Balvu fonda noteikumi

Aktuālos noteikumus, kuri pašlaik ir spēkā var atrast sadaļā Par LDO -> Dokumenti  

Ierosinājumu iesniegšana ir noteikta līdz šī gada 14. decembrim ieskaitot sūtot tos uz e-pastiem info[at]latviadarts.com un/vai valde[at]latviadarts.com.

Tālāk pēc ierosinājumu apkopošanas tiks izveidotas jaunās nolikumu redakcijas un līdz šī gada 23. decembrim nodotas LDO biedriem (klubiem) uz komentēšanu un balsošanu.

LDO biedri balsošanu par nolikumiem veiks līdz 2019. gada 4. janvārim ieskaitot, bet jau 5. janvārī nolikumi jaunajā to redakcijā tiks publicēti LDO mājas lapā, kā arī izsūtīti klubu vadītajiem, lai ar tiem var iepazīstināt savus spēlētājus.

Visi iesniegtie ierosinājumi pēc 14. decembra tiks nopublicēti LDO mājas lapā, lai šis process būtu maksimāli “caurspīdīgs” visiem šautriņu metējiem. Tādējādi būs iespējams sekot kādi ierosinājumi ir ņemti vērā un iestrādāti un kādi iespējams ir noraidīti.

Jaunā 2019. gada sezona, kā ierasts sāksies ar Latvijas čempionātu šautriņu mešanā, kurš no 18. līdz 20. janvārim norisināsies Hotel SPA Arkadia telpās Apšuciemā.

Gaidām ierosinājumus

Latvijas Darts Organizācija

Article archive
Next tournament
26
OCT
2024