Notice: Undefined index: ru in /home/latviadarts/public_html/locale.php on line 40

Notice: Undefined index: in /home/latviadarts/public_html/locale.php on line 52
Latvian Darts Organisation |
loader
2019-04-07
„Jēkabpils kauss 2019” – šautriņu mešanas sacensības 2 dienu garumā! „Jēkabpils kauss 2019” – šautriņu mešanas sacensības 2 dienu garumā!

„Jēkabpils kauss 2019” – šautriņu mešanas sacensības 2 dienu garumā!

LDO jaunumi, Sacensību jaunumi
13. un 14. aprīlī Jēkabpils 3. vidusskolas sporta manēžā, Slimnīcas ielā 5 norisināsies Latvijas reitinga šautriņu mešanas sacensības „Jēkabpils kauss 2019”. Sacensības organizē BDK „Lūsis” sadarbībā ar Latvijas Darts organizāciju.

Šī jau būs 19. pēc kārtas reize, kad šautriņu metēji no visas Latvijas satiksies Jēkabpilī – sacensības Jēkabpilī tiek organizētas ik gadu jau kopš 2000. gada. Sacenībām „Jēkabpils kauss” vienmēr ir īpaša aura, jo tas parasti atnāk reizē ar pavasari, un mēs aicinām visus šautriņu mešanas sportistus pievienoties sacensībām, lai kopīgi pavadītu 2 dienas piepildītas ar emocijām, prieku un kopā būšanu.

Sacensības norisināsies divu dienu garumā. Sestdien, 13. aprīlī tiks noskaidroti labākie šautriņu metēji junioru, jauniešu, dāmu un kungu individuālajās disciplīnās. Savukārt svētdien, 14. aprīlī kungi un dāmas tiek aicināti mēroties spēkiem pāru disciplīnā.

Aicināti piedalīties ir gan regulārie Latvijas šautriņu turnīru apmeklētāji, gan jauni spēlētāji, kuri ar šautriņu sportu ir iepazinušies nesen. Sacensību formāts nodrošina to, ka izspēlēties varēs visi, un šoreiz pat divas dienas pēc kārtas. Kā ierasts, individuālo sacensību pirmajā fāzē tiks organizēts grupu izspēles turnīrs, pēc kura tiks organizētas izslēgšanas spēles, savukārt tie, kas nebūs kvalificējušies izslēgšanas spēlēm, tiks aicināti izspēlēt gandarījuma „301 double-in, double-out” turnīru. Arī pāru sacensības sākotnēji tiks organizētas grupās, no kurām labākie pāri kvalificēsies izslēgšanas spēlēm.

Sacensībām reģistrēties var Latvijas Darts organizācijas mājaslapā sadaļā sacensības

Šeit arī ir pieejams nolikums ar sīkāku noteikumu un citu detaļu izklāstu.

Tiem, kas mēro tālu ceļu un plāno piedalīties sacensības abas dienas, sacensību organizatori iesaka izmantot viesnīcas „Daugavkrasti” piedāvājumu. Informāciju par viesnīcu variet atrast mājaslapā www.daugavkrasti.lv un piesakot istabiņu reģistrāciju, izmantojiet atsauci „Šautru turnīrs Jēkabpils kauss 2019”.

Novēlam visiem veiksmīgu gatavošanos sacensībām un uz tikšanos Jēkabpilī!

Article archive
Next tournament
26
OCT
2024