Notice: Undefined index: ru in /home/latviadarts/public_html/locale.php on line 40

Notice: Undefined index: in /home/latviadarts/public_html/locale.php on line 52
Latvian Darts Organisation |
loader
2019-09-24
Irlavas kausā 2019 triumfē Laumanis, Lavrentjeva un Strēlis! Irlavas kausā 2019 triumfē Laumanis, Lavrentjeva un Strēlis!

Irlavas kausā 2019 triumfē Laumanis, Lavrentjeva un Strēlis!

Sacensību jaunumi
2019. gada 21. septembrī Irlavas daudzfunkcionālajā sporta hallē norisinājās MEGOGO reitinga šautriņu mešanas sacensības „Irlavas kauss 2019”.

„Irlavas kausā” tika turpināta tradīcija tiešraidē translēt atsevišķas grupu un izslēgšanas spēles, kā arī visas fināla spēles. Šo spēļu ieraksts ir pieejams Latvijas Darts organizācijas Facebook lapā. Tāpat arī šo sacensību uzvarētājiem vērtīgas balvas nodrošināja sacensību galvenais sponsors MEGOGO.

Jauniešu un junioru konkurencē šoreiz uzvaras izcīnīja Ralfs Laumanis (ŠMK Liepāja). Junioru kategorijas finālā viņš ar rezultātu 3:1 pārspēja Ralfu Lieģi (DK Vienradzis), savukārt jauniešu finālā – ar rezultātu 3:0 Alisi Medni. Gan jauniešu, gan junioru konkurencē startēja 10 dalībnieki.

Dāmu konkurencē finālā kārtējo reizi tikās Sarmīte Lavrentjeva un Lietuvas pārstāve Algina Juknaite. Šoreiz labu spēli parādot, pārāka bija Sarmīte, uzvarot finālā ar rezultātu 5:3. Savukārt gandarījuma turnīrā uzvaru guva Avelīna Lāce (Vecpiebalga), ar rezutātu 2:1 pārspējot Ilzi Ozolu (DK Irlava). Dāmu konkurencē piedalījās 18 sportistes.

Kungu konkurencē par pārsteigumu parūpējās Armands Tīms, kuram tikai nedaudz pietrūka, lai uzvarētu arī dienas noslēdzošo spēli. Šoreiz uzvaras laurus ar rezultātu 5:4 plūca pieredzējušais Aigars Strēlis (ŠMK Priekule). Savukārt kungu gandarījuma turnīrā triumfēja jaunietis Markuss Jansons (DK Vienradzis), ar rezultātu 2:0 uzvarot Juri Alenčiku (DK Irlava). Kopā kungu konkurencē startēja 77 dalībnieki.

Gan dāmu, gan kungu fināla spēļu ieraksti ir pieejami Latvijas Darts organizācijas Facebook un Youtube profilos. 

Savukārt gan grupu, gan izslēgšanas spēļu rezultātus meklējiet Latvijas Darts organizācijas mājaslapā.

Sakām lielu paldies DK “Irlava” par sacensību organizēšanu, Tukuma novada pašvaldībai, kā arī Irlavas un Lestens pagastu pārvaldēm par atbalstu, MEGOGO par sacensību balvu nodrošināšanu, kā arī visiem sacensību dalībniekiem par piedalīšanos un cīņas sparu. Nākamās MEGOGO reitinga sacensības norisināsies Kandavā, 26. oktobrī. Taču līdz tam daudzi Latvijas šautriņu mešanas klubu pārstāvji piedalīsies “Baltijas kausa 2019” sacensībās Lietuvā. Arī Latvijas izlasei šīs sacensības būs kā spēku pārbaude pirms WDF Pasaules kausa sacensībām Rumānijā!

Sekojiet līdzi jaunumiem, veiksmi treniņos uz uz tikšanos!

Article archive
Next tournament
26
OCT
2024