Notice: Undefined index: ru in /home/latviadarts/public_html/locale.php on line 40

Notice: Undefined index: in /home/latviadarts/public_html/locale.php on line 52
Latvian Darts Organisation |
loader
2019-03-13
Kur Latvijā mest šautras reitinga turnīru starplaikos? Kur Latvijā mest šautras reitinga turnīru starplaikos?

Kur Latvijā mest šautras reitinga turnīru starplaikos?

Citi jaunumi
Šī gada sezona ir sākusies ar kupli apmeklētām reitinga sacensībām, kas ļoti priecē un liek domāt, ka aizvien vairāk un vairāk cilvēku sāk nodarboties ar šautriņu sportu. Un, protams, ka cilvēkam, kurš vēlas sākt nopietnāk trenēties un celt savu līmeni, pirmais solis ir iegādāties mērķi, ko pielikt mājās pie sienas. Taču pēc laika var palikt garlaicīgi trenēties vienam vai spēlēt pret datorprogrammu, bet piedalīties reitinga sacensībās pārliecības vēl nav. Ko darīt?

Risinājums ir izmēģināt spēkus vietēja mēroga turnīros, kas notiek dažādās Latvijas vietās. Tas ir labs veids kā pārbaudīt savu līmeni, tikt galā ar roku trīcēšanu, metot pa izšķirošo dubulto, kā arī vienkārši forši pavadīt vakaru labā kompānijā un uzspēlēt šautras kopā ar citiem. Šajos turnīros piedalās arī jau pieredzējuši šautriņu spēlētāji, tāpēc tā ir laba iespēja iepazīties, lūgt padomu šautru izvēlē vai par to, kā labāk trenēties.

Pateicoties šautriņu mešanas klubu atsaucībai, esam apkopojuši pieejamos vietēja mēroga turnīrus, kas šobrīd ir aktuāli. Saite uz turnīru sarakstu - šī raksta apakšā. Ja esiet šautriņu mešanas turnīru organizatori un savu vārdu sarakstā neatrodat, taču vēlaties, lai arī par jums uzzina pēc iespējas vairāk cilvēku, sazinieties ar mums e-pastā info@latviadarts.com vai arī LDO Facebook lapā. Ar tad, ja esi šautriņmetējs, taču neredzi sarakstā turnīru, kas ir tuvu tavai dzīves vai darba vietai – droši uzraksti! Mēģināsim izpalīdzēt ar padomu vai kontaktiem no tev ģeogrāfiski tuvākajiem šautriņu mešanas klubiem un entuziastiem.

Par jebkādiem jautājumiem saistībā ar konkrētu vietēja mēroga turnīru sazinies ar šo turnīru organizatoriem, un viņi tev izstāstīs visas detaļas.

Lai veicas treniņos un sacensībās! Uz tikšanos!

Vietēja mēroga šautriņu turnīri Latvijā

Article archive
Next tournament
26
OCT
2024