loader
2019-03-18

"Vecpiebalgas kauss 2019" norisināsies 30. martā.

LDO jaunumi, Sacensību jaunumi
30. martā visi šautriņu mešanas entuziasti tiek aicināti uz Latvijas reitinga šautriņu mešanas sacensībām „Vecpiebalgas kauss 2019”, kas norisināsies Vecpiebalgas Kultūras namā, Gaismas ielā 1. Sacensības organizē šautriņu mešanas klubs „Vecpiebalga”, sadarbībā ar Vecpiebalgas novada domi, Vecpiebalgas kultūras namu un Latvijas Darts organizāciju.

Lai arī Vecpiebalgā Latvijas reitinga sacensības norisināsies pirmo reizi, šautriņmetēji šeit ir bijuši aktīvi jau vairākus gadus – kopš 2011. gada regulāri tiek rīkoti vietēja mēroga turnīri un šautriņu mešanas klubs „Vecpiebalga” oficiāli dibināts ir 2013. gadā. Tāpēc aicinām visus atbalstīt Vecpiebalgas šautriņu mešanas klubu ar savu dalību sacensībās, lai oficiālas „ugunskristības” norit uz goda un ar kuplu dalībnieku skaitu.

Sacensības norisināsies sestdien, 30. martā un tajās tiks noskaidroti labākie šautriņu metēji junioru, jauniešu, dāmu un kungu individuālajās disciplīnās. 

Aicināti piedalīties ir gan regulārie Latvijas šautriņu turnīru apmeklētāji, gan jauni spēlētāji, kuri ar šautriņu sportu ir iepazinušies nesen. Sacensību formāts nodrošina to, ka izspēlēties varēs visi. Sacensību pirmajā fāzē tiks organizēts grupu izspēles turnīrs, pēc kura tiks organizētas izslēgšanas spēles, savukārt tie, kas nebūs kvalificējušies izslēgšanas spēlēm, tiks aicināti izspēlēt gandarījuma „301 double-in, double-out” turnīru.

Sacensībām reģistrēties var Latvijas Darts organizācijas mājaslapā. Šeit arī ir pieejams nolikums ar sīkāku noteikumu un citu detaļu izklāstu.

Vēlamies piebilst, ka piektdienā, 29. martā Vecpiebalgā norisināsies regulārais ikmēneša turnīrs, tāpēc tie, kas vēlas iesildīties oficiālajām sacensībām jau dienu iepriekš, tiek gaidīti arī šajās sacensībās. Par dalību šajā turnīrā, kā arī jebkuru jautājumu gadījumā par reitinga sacensībām, aicinām sazināties ar ŠMK „Vecpiebalga” pārstāvi un sacensību organizatoru Ilgvaru Lāci pa tālruni +37129183803

Lai veiksmīga gatavošanās sacensībām un uz tikšanos Vecpiebalgā!

Article archive
Next tournament
26
OCT
2024

Gulbenes Boulings

loader

Sponsors