loader
2019-05-20
Bauskas kauss 2019 jau 25. maijā! Bauskas kauss 2019 jau 25. maijā!

Bauskas kauss 2019 jau 25. maijā!

Sacensību jaunumi
25. maijā Bauskas stadiona sporta manēžā, Pilskalna ielā 24 norisināsies Latvijas reitinga šautriņu mešanas sacensības „Bauskas kauss 2019”. Sacensības organizē SK „Bauskas darts” sadarbībā ar Bauskas novada sporta centru „Mēmele” un Latvijas Darts organizāciju.

Sacensības solās būt karstas ne tikai emociju un spriedzes, bet arī laikapstākļu dēļ. Ir jau pierasts, ka „Bauskas kauss” sacensību laikā dalībnieki var baudīt sauli un lielisku laiku, kas ir kā labs papildinājums brīnišķīgai kompānijai un jautrībai, kas ir neatņemama šautriņu mešanas sastāvdaļa.

Sacensības norisināsies sestdien, 25. maijā un tajās tiks noskaidroti labākie šautriņu metēji junioru, jauniešu, dāmu un kungu individuālajās disciplīnās.

Aicināti piedalīties ir gan regulārie Latvijas šautriņu turnīru apmeklētāji, gan jauni spēlētāji, kuri ar šautriņu sportu ir iepazinušies nesen. Sacensību formāts nodrošina to, ka izspēlēties varēs visi. Kā ierasts, individuālo sacensību pirmajā fāzē tiks organizēts grupu izspēles turnīrs, pēc kura tiks organizētas izslēgšanas spēles, savukārt tie, kas nebūs kvalificējušies izslēgšanas spēlēm, tiks aicināti izspēlēt gandarījuma „301 double-in, double-out” turnīru.

Sacensībām reģistrēties var Latvijas Darts organizācijas mājaslapā sadaļā sacensības. Šeit arī ir pieejams nolikums ar sīkāku noteikumu un citu detaļu izklāstu.

Jebkādu jautājumu gadījumā par turnīra norisi aicinām sazināties ar sacensību galveno tiesnesi Robertu Kovaļevski pa tālruni 29266673 vai e-pastā [email protected]

Novēlam visiem veiksmīgu gatavošanos sacensībām un uz tikšanos Bauskā!

Article archive
Next tournament
26
OCT
2024

Gulbenes Boulings

loader

Sponsors