loader
2019-09-10
Piesakies uz sacensībām „Irlavas kauss 2019”! Piesakies uz sacensībām „Irlavas kauss 2019”!

Piesakies uz sacensībām „Irlavas kauss 2019”!

Sacensību jaunumi
21. septembrī Irlavas daudzfunkcionālajā sporta hallē, Sporta ielā 1 norisināsies MEGOGO Latvijas šautriņu mešanas reitinga sacensības „Irlavas kauss 2019”. Sacensības organizē „DK Irlava”, Tukuma novada pašvaldība, kā arī Irlavas un Lestenes pagastu pārvaldes, sadarbībā ar Latvijas Darts organizāciju.

2019. gada šautriņu mešanas sezona turpinās pilnā sparā – MEGOGO šautriņu reitingā saspringta cīņa par pozīcijām notiek visos tā līmeņos, tāpēc sagaidām spraigas cīņas arī „Irlavas kausā”. Arī šoreiz turpināsim labi iesākto tradīiju tiešraidē translēt atsevišķas grupu un izslēgšanas spēles, kā arī visas fināla spēles Latvijas Darts organizācijas Facebook lapā

Sacensības norisināsies sestdien, 21. septembrī un tajās tiks noskaidroti labākie šautriņu metēji junioru, jauniešu, dāmu un kungu individuālajās disciplīnās.

Aicināti piedalīties ir gan regulārie Latvijas šautriņu turnīru apmeklētāji, gan jauni spēlētāji, kuri ar šautriņu sportu ir iepazinušies nesen. Sacensību formāts nodrošina to, ka izspēlēties varēs visi. Kā ierasts, individuālo sacensību pirmajā fāzē tiks organizēts grupu izspēles turnīrs, pēc kura tiks organizētas izslēgšanas spēles, savukārt tie, kas nebūs kvalificējušies izslēgšanas spēlēm, tiks aicināti izspēlēt gandarījuma „301 double-in, double-out” turnīru. 

Sacensībām reģistrēties var Latvijas Darts organizācijas mājaslapā sadaļā sacensības. Šeit arī ir pieejams nolikums ar sīkāku noteikumu un citu detaļu izklāstu.

Jebkādu jautājumu gadījumā par turnīra norisi aicinām sazināties ar sacensību galveno tiesnesi Reno Rogu pa tālruni 29462575

Novēlam visiem veiksmīgu gatavošanos sacensībām un uz tikšanos Irlavā!

Article archive
Next tournament
26
OCT
2024

Gulbenes Boulings

loader

Sponsors